Son Dakika Deprem Osmaniye - Osmaniye Sallandi 4 2 Buyuklugunde Deprem : Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı.

Son Dakika Deprem Osmaniye - Osmaniye Sallandi 4 2 Buyuklugunde Deprem : Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı.. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. Osmaniye düziçi'nde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Haberler yaşam haberleri son dakika: Osmaniye düziçi'nde deprem oldu.3.4 büyüklüğünde olan deprem sonrasında 23.55'te 4,2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı.

Son Dakika Deprem Haberi Osmaniye Kadirli De 3 8 Buyuklugunde Deprem 8 Mayis 2019 Son Depremler Son Dakika Haberler
Son Dakika Deprem Haberi Osmaniye Kadirli De 3 8 Buyuklugunde Deprem 8 Mayis 2019 Son Depremler Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
İşte son dakika depremler listesi. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Deprem, osmaniye'nin kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde hissedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. Ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında saat 12.47 'de osmaniye 'de deprem olduğuna yer verildi. Yerin 9 kilometre altında oluşan deprem, saat 17:36'da meydana geldi. Osmaniye'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi.

Osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4 şiddetinde deprem oldu. Osmaniye'nin sumbas ilçesinde saat 13.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye 'de art arda iki deprem. Ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında saat 12.47 'de osmaniye 'de deprem olduğuna yer verildi. Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Depremin 7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. 21:48 i̇ngiltere 7 ülkeyi daha kırmızı listeye aldı. Hatay'da deprem oldu, meydana gelen deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Kandilli rasathanesi'ne göre, saat 17.36'da merkez üssü osmaniye toprakkale olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'nin kadirli ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad, merkez üssünü kadirli olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Müzisyen yeliz aykaç son yolculuğuna uğurlandı. Göre, bugün saat 13:35 sularında osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İşte son dakika depremler listesi. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, osmaniye'nin düziçi, bahçe, kadirli ve adana'nın kozan ilçesinde de hissedildi. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. Osmaniye 'de art arda iki deprem.

Son Dakika Osmaniye De Deprem 3 6 Ile Sallandi Son Dakika Haberleri Milliyet
Son Dakika Osmaniye De Deprem 3 6 Ile Sallandi Son Dakika Haberleri Milliyet from i2.milimaj.com
Gece saatlerinde osmaniye'de 4 büyüklüğünde deprem. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. İşte son dakika depremler listesi. Afad'ın geçtiği son dakika bilgisine göre gece saat 02.22'de osmanyie'nin kadirli ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi. Son dakika depremler devam ediyor. Osmaniye 'de art arda iki deprem.

Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler.

Ayrıca osmaniye bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Osmaniye kadirli'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi //son dakika güncel haberleri//. Osmaniye deprem son depremler osmaniye'de deprem. Osmaniye'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13.35'te olan deprem yerin yaklaşık 19 kilometre derinliğinde yaşandı. Osmaniye'nin toprakkale ilçesinde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haberler yaşam haberleri son dakika: Osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4 şiddetinde deprem oldu. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. Hatay'da deprem oldu, meydana gelen deprem aynı zamanda osmaniye başta olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Yönetim başkanlığı (afad) deprem dairesi başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 02.22'te merkez üssü osmaniye'nin kadirli ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Osmaniye'nın kadirli ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana gelirken ilçede kısa süreli panik yaşandı.

Haberler yaşam haberleri son dakika: Son dakika depremler devam ediyor. Osmaniye düziçi'nde deprem meydana geldi. Ve deprem araştırma enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında saat 12.47 'de osmaniye 'de deprem olduğuna yer verildi. Şiddetli sarsıntı adana ve kahramanmaraş illerimizde de hissedildi.

Deprem Mi Oldu Nerede Kac Siddetinde 17 Temmuz Kandilli Afad Son Depremler Solcu Gazete
Deprem Mi Oldu Nerede Kac Siddetinde 17 Temmuz Kandilli Afad Son Depremler Solcu Gazete from i2.milimaj.com
İşte son dakika depremler listesi. Afad'tan yapılan son dakika açıklamasına göre osmaniye'nin sumbas ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Budur ve denizli söke'den sonra şimdi de osmaniye'de son dakika deprem meydana geldi. Şiddetli sarsıntı adana ve kahramanmaraş illerimizde de hissedildi. Osmaniye'de deprem kaç şiddetinde oldu? Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı resmi i̇nternet sitesinden alınan son dakika haberine göre osmaniye'de bir deprem daha meydana geldi. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. Afad'dan alınan son dakika bilgisine göre osmaniye'de 4,1 şiddetinde deprem yaşandı.

Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Osmaniye kadirli'de 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi //son dakika güncel haberleri//. Osmaniye yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Gece saatlerinde osmaniye'de 4 büyüklüğünde deprem. Dikkat çeken suudi arabistan hamlesi. Osmani̇ye'nin kadirli ilçesinde richter ölçeğine göre 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika depremler devam ediyor. 1 şubat 2021 ege denizi, karaburun (i̇zmir) açıkları mw 5.1 depremine i̇lişkin ön değerlendirme raporu. Kiğı (bingöl) depremi mw 5.2 ön degerlendirme raporu. Müzisyen yeliz aykaç son yolculuğuna uğurlandı. Yerin 9 kilometre altında oluşan deprem, saat 17:36'da meydana geldi. Son dakika haberine göre osmaniye'de sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. Osmaniye'nin toprakkale ilçesine bağlı lalegölü mahallesinde 4 şiddetinde deprem oldu. Türkiye haritası » osmaniye deprem fay hattı risk haritası » osmaniye son depremler.

Haberler yaşam haberleri son dakika: osmaniye deprem. Osmaniye'nin sumbas ilçesinde saat 13.35'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code